Teateid

jouluKolmapäeval, 16. detsembril kell 18.00 toimub Estonia kontsendisaalis Reaalkooli talvekontsert “Jõua meile, jõulukene…” Esineb ka Reaalmažoor.

Neljapäeval, 17. detsembril kell 11.30 toimub järjekordne jõululaat. Kaasa võtta: hea tuju, sõbrad ning sularaha võiks ka olla. Kell 15.00 on meile aeg kinni pandud Arheoloogiainstituuti. Pileti eest ise midagi maksma ei pea – piletiraha võetakse klassirahast. Aadress: Rüütli tn 10.

Esmaspäeval, 21. detsembril kell 9.45 on meie klassi aeg sõita ära sõudeergomeetritel. Igast klassist osaleb 4 poissi ja 4 tüdrukut. Viienda tunni ajal tuleb meiega rääkima keegi lastekodust, kuhu on meil minek uuel aastal. Külalist on oodata ka kuuenda tunni ajal. Seekord on teemaks ülikoolid.

Teisipäeval, 22. detsembril on muidu tavaline koolipäev, kuid kell 13.00 hakkab Tallinna Ülikoolis juba traditsiooniks saanud korvpallishow,  kuhu võiksid kõik ikka minna, sest toimub see siiski viimaste tundide ajal. Kell 18.00 toimub kooli aulas gümnaasiumi jõulupidu.

Kolmapäeval, 23. detsembril on koolipäev mõnevõrra tavapärasest erinev.  Toimub liitainete päev, kus igaühel on võimalus ise valida, kus tunnis ta olla soovib. Üritus on kogu gümnaaiumi peale, st sinu pinginaabriks olla ka keegi kümnendast või kaheteistkümnendast klassist.  Tundide teemad ei ole veel teada, kuid kindlasti on tegemist hoopis teistsuguste teemadega, kui oleme harjunud  koolis igapäevaselt nägema. Kokku on kolm tundi, mis igaüks kestavad 30 min.

Kolmapäev on ühtlasi ka viimane koolipäev sel aastal.

1 kommentaar - “Teateid”

  1. Jasper Ütleb:

    <3

Lisa kommentaar