Ja nii ta algab jälle.

1.-september-2009Taas näitab kalender septembrikuud ning käes on koolimineku aeg. Meedia on pungil kirjutistest 1. septembri kohta ning uutele koolijütside võib erinevaid soovitusi leida pea igalt poolt. Kuigi meie jaoks on see juba 11nes esimene september, poeb siiski südamesse see veidi eriline koolialguse tunne.

Tegelikult ei olnud täna meie jaoks siiski  päris esimene päev jälle koolis olla. Eile käisime koolis õpikutel järgi ning lisaks oli sünnipäev meie klassijuhatajal – õpetaja Taltsil. Kui õpikud-töövihikud olid kõigil käes, siis kogunesime kokku, et minna koos õnnitlema. Oma klassi ukse taga pidasime maha uhke sünnipäevalaulu ning andsime üle kingituse – tordi ning pildi meist endist. Seejärel saime taaskord istuda juba vägagi tuttavatel koolipinkidel.  Sõime torti ja rääkisime veidi ka sellest, mis meid sel aastal ees ootab.

Täna toimus aktus. On esimene 1. september, kus võis näha lippude heiskamist meie kooli staadionil. Muidu aga nagu ikka – direktori kõne, pum-tÅ¡iga-pum, pudirida, klassijuhatajatund..

Uuest õppeaastast on meie koolis kaks uut õpetajat. Itikate inglise keele õpetaja Ege Viil ja keemiaõpetaja Martin Saar, keda juba üsna paljud vähemalt nimepidi teavad.

Aa, ja kõigile, kes veel ei tea, siis raamatukogus enam arvutis istuda ei saa, pidi olema ainult 6 megaaeglast masinat.

Ei midagi muud kui head uut kooliaastat!

2 kommentaari - “Ja nii ta algab jälle.”

  1. Regina Ütleb:

    uus keemia õps???

  2. Selene Ütleb:

    Meil mitte aga meie koolis küll (: Kui ma mõtlema hakkan, siis ma koolipeal ei olegi näinud.. Meil läheb ikka vanaviisi edasi 🙂

Lisa kommentaar