2k12 I

JĂ€llegi kuu möödas eelmisest postitusest, kuid siiski veel lennu parimad. 129a,c – kus on teie postitused? JĂ”ulud on möödas, aasta vahetatud, lumi lĂ”puks maas ja talv Eestis ning esimesed kursused lĂ€bi. Poolaasta lĂ”petamiseks toimus detsembri lĂ”pus meie kooli jĂ”ulupidu: Krimigala. Igale gĂŒmnaasiumi klassile oli ette antud ĂŒks krimifilm vĂ”i sari, millest tuli klassidel teha oma versioon. Nagu eelmises postituses mainitud sai, oli meie klassil “Ristiisa”. Siin siis meie ĂŒĂŒratu teos ja mĂ”ned pildid Ă”htust.

(klÔpsa pildil, et avada film)

Sellest nĂ€dalast on kĂ€igus uus tunniplaan, mis sisaldab siis meie esimesi valiktunde. Üldiselt vĂ”ib tunniplaaniga vĂ€ga rahul olla. 3-el pĂ€eval teiseks tunniks. Reedel samuti ning kĂ”igest 5 koolitundi neile, kes GIS-i Ă”ppima ei hakka. Magus.

LÀhikuudel on tulekul tihe missindus ja modellindus. 10. veebruaril toimub meie oma Sininööp, 17. veeburaril Moelennuk, kus osaleb ka meie lennukaaslane Ann Kristiin Entson ning 9. mÀrts G5 Miss e. Kesklinna Kaunitar 2012. Piletid on saadaval!

Ilusat ja töist jaanuari, kallid kaasmaalased ja -Ôpilased!

Robert

Kommenteerimine on keelatud.