Esimene ühine väljasõit

Jah, kui mõtlema hakata, oligi see Aegna õppekäik (neljapäev, 12. mai 2011) meie klassi esimene ühine väljasõit. Ma ei arvestaks klassiasjaks suvist lennuväljasõitu ja teatrireisi ja midateab veel.

Õppekäik, mille eesmärgiks oli uurida Aegna saare rannikuid ning määrata rannikutüüpe ning sealseid rannikuprotsesse, kujunes äärmiselt heaks alguses, meie (loodetavasti paljudele) klassiväljasõitudele.

Ilm oli selge ja päikseline – parasjagu soe ja suvine. Järgmisel päeval võis koolis näha, kuidas nii mõnigi oli mitu tooni pruunikam (aga need, kes olid kogu aeg mantliga, seda siiski polnud).

Oli äärmiselt meeldiv mööda saart ringi tuiata – seal oli ilus ja rahulik ja tore. Meri ja lained ja käbid ja üks lepatriinugi (stiilipunktid tuleks mul sellise kirjutise eest vist küll miinustesse…).

Ja saarele saabumine – paadiga oleks rohkemgi tahtnud sõita. Jäi natuke lühikeseks see sõit.

Ja muidugi me täitsime eesmärki ja saime anda õpetaja Karule tagasi suurepäraselt täidetud töölehed ning meid premeeriti lausa sellega, et rannikuprotsesside peale kontrolltööd ei kirjuta (me oleme niigi juba eksperdid).

Tublisti panime pusletki kokku. Ja sõime suppi.

Pärast saime tagasisidet, et meid olevat kiidetud (juhhei!). Kuid enne saarelt lahkumist uuris õpetaja Raa, kas me jätsime laokile banaanikoori ja kommipabereid, aga need kindlasti ei olnud meie. Pigem c klass või oravad metsast või keegid kolmandad.

Kui kellelgi on veel häid pilte sellest väljasõidust, siis jagage julgelt (saatke kõik mulle)!
Siin on Kristiini tehtud pildid.





Söögikoht ja töökoht ja puslepanemise koht ja olemiskoht - loodusmaja.





Laine ühe Aegna nina rannikul.




Umbes pool Aegnal käinud klassist tagasisõidu paati ootamas.

Haldi

Kommenteerimine on keelatud.