Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Külaskäigud

Sel nädalal on lisaks põnevale koolitööle meid ees ootamas kolmapäevane muuseumikäik ajaloo tunni raames ja reedel Rahvusraamatukogus eesti keele ja kirjanduse ajal. Giidide ja külastustasu kogume mõlema käigu eest korraga (kokku 900.-), seega tooge kiiremas korras 25.- Dorise kätte. Kui mingil põhjusel pole võimalik ühele või mõlemale külaskäigule tulla, siis ammendava põhjenduseta ja õpetajaga läbi arutamata ei ole maksmisest keegi vabastatud. Täpsemat infot ajalise toimetuleku ja kohapealse tegevuse kohta saate õpetajatelt või klassikaaslastelt samal koolipäeval. Hoidke silmad lahti ja näeme seal!

13. jaan. 2009 | Kiired asjad


Postita vastus