Teaduspäev

Teaduspäev oli väga lahe! Tundide ajal olid meil neljas tunnis külalised. Marko Mihkelsoni ja Margus Tsahkna loengud meeldisid mulle kõige rohkem, sest nad rääkisid huvitavalt ja kaasahaaravalt. Nad näisid seda ise nautivat ning tegid ka nalja. Mihkelsoni kuulates ei hakanud igav ja ta kasutas meile arusaadavaid väljendeid. Mulle tundusid huitavad tema ennustused Hiina kohta. Peab mainima, et Marko Mihkelson suutis rääkida 45 min ilma takerdumata ega kusagilt märksõnu vaatamata ning ennast kordamata. See avaldas muljet.

Margus Tsahkna rääkis kaitseväest, kaitsetahtest ja pani mõtlema selle peale, et me mängime väikeses Eestis igaüks suuremat rolli, kui me arvata oskame. Tema jutt oli kaasahaaravning ta rääkis teemadest, mis peaks kõikidele eestlastele korda minema ning tema sõnad panid mõtlema.

Hendrik Meister rääkis huvitavalt putukatest. Ta näitas esitlust, millelt pilte ja videoid vaadates oli lihtne jälgida tema juttu. Lõpuks pakkus ta meile proovimiseks erinevaid putukaid ja jahuusse. Olid täitsa söödavad.

Mart Laanpere tunnis oli huvitavaid näiteid ja sai naljakaid teadmisi. Näiteks kuidas keel ja sõnavara on seotud sellega, mida näeme.

Oli väga huvitav ja teistmoodi päev ning meile väga meeldis.

Pilleriin, Natali, Laura Greta, Gretel ja Maarja-Liis

Kommenteerimine on keelatud.