Tegevusi noortele

Alanud on uus aasta ja sellega on Eestis kaasnenud ka palju noortele sobilikke tegevusi/ĂĽritusi!

Et lisaks koolile, trennile ja lihtsalt kodus istumisele jätkuks ka muud, mida teha, siis uuri ja loe altpoolt väljatoodud üritusi, mis ühele 5. klassi õpilasele sobiksid.

Keskkonnaprojekt Globe

Globe on ülemaailmne koolide keskkonna- ja teadushariduse programm, millest võtavad osa kooliõpilased 112 riigist, nende hulgas ka õpilased 79 Eesti koolist. GLOBE programmiga liitunud koolidele (nende seas ka Reaalkool) on tagatud juurdepääs mahukatele GLOBE programmi keskkonnaharidust, uurimuslikku õpet ja uurimistööde tegemist toetavatele ressurssidele. Vaata lähemalt: http://www.globe.ee/globe/avaleht

Loomekonkurss ,,NATO mäng”

Kaitseministeerium, Eesti NATO Ühing ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja gümnaasiumi- ja kutseõppeasutuse õpilaste loomekonkursi „NATO mäng“, et tähistada NATO-ga liitumise  10. aastapäeva. Vaata lähemalt: http://konkursid.wikispaces.com/NATO-mäng

Võrgupidu R-LAN 2014

Rakvere Võrgupidu a.k.a R-LAN 2014 on esimene Rakveres toimuv lan-party. Võrgupidu on üritus, kuhu tulevad kokku rohkem, kui 100 mängurist osalejat ja saavad veeta koos mitu lahedat päeva tegeledes eri arvutimängude LAN-maailmades mängides ning levinumates mängudes ka võistlusi pidades! Lisaks arvutimängude mängimisele on kohapeal ka arvuteid mitte puudutavad väli- ja huvitegevused. Üritus on suurepärane koht uute sõprade leidmiseks! Vaata lähemalt: http://r-lan.bl.ee


Lisa kommentaar