Jõulurongiga Rakvere võlulossi!

Tegelikult pidime Rakverre sõitma juba 10. detsembril, aga öösel oli Eestisse jõudnud lumetorm Monica ning ohutum oli sel päeval hoopis kodudesse jääda! Nii tegimegi ja Rakverre sõitsime hoopis 21. detsembril. Rongis ootsasid meid päkapikud, kes viktoriini korraldasid ja infot jagasid. Kohale jõudes tegime matka jaamast Vallimäele ja sellest üles jõudes avanes meie ees kaunis vaade linnusest…jõululossist, kuhu kohe -kohe sisenesime. Meid võtsid vastu võlurid ja päkapikud, kes juhatasid meid näidendit vaatama, sööma ning rühmade kaupa (meie olime tähekesed)  töötubadesse.Seal sorteerisime kirju, kaunistasime piparkooke, uurisime universumit, kummitusi ja võlukunste. Tagasiteel nägime, kuidas jõululossi värav uuesti lukku keerati ja seda uhke tulevärgiga! Siis uuesti matk ja tagasitee rongiga Tallinnasse!

Lisa kommentaar