Ohhoo! finaal

Ohhoo-päeva finaalvõistlus toimus kooli staadionil 19. mail. Meie klassi esindasid  Oskar Johannes kommikoorimise masinaga, Martin coca-colat purskava vulkaaniga, Rasmus päkapikulõksuga, Kaisa periskoobi ja kõrrepilliga ning Lauri laimielektri patareiga. Kõik väikese maja klassid olid leiutajate ja nende töödega esindatud. Samuti demonstreerisid lahedaid katseid suurt maja esindavad õpilased. Leiutaja ülesandeks oli leiutist tutvustada ning selgitusi anda masina või katsevahendi valmimise ja selle tööpõhimõtte kohta. Kuulajaid-vaatajaid oli staadionil rohkelt, nende hulgas ka žürii, mis koosnes väikese ja suure maja õpilastest ja õpetajatest ning direktorist.

Juba päeva jooksul selgus kõige olulisem: nutikaid õpilasi ja nende abilisi on Reaalkooli algklassides rohkesti! Palju tänu kõigile Ohhoo- päevast osavõtjaile!

Žürii hindas selle võistluse võitjaks meie klassi poisi Oskar Johannese leiutatud  kommikoorimise masina. Hurraaa….. ja palju õnne!

Lisa kommentaar