Uuel veerandil…uisutame!

Minu uisutamine.

Mina olen Martin.Ma olen osav uisutaja. Täna 8.veebruaril tuli mul koolis uisutamine väga hästi välja. Kukkusin ainult üks kord. Oskar ja mina uisutasime võidu. Siis uisutasin tagurpidi. Olen paljudel kordadel komistanud. Siis kui mõni algaja on mul ees siis keeran teisele poole. Uisutada on väga tore! Uisutamise pealt tegin ka mõned hüpped sest ma alles õppisin hüppamist.

Martin 1.b

Minu uisutamine läks hästi. Vahel ma kukkusin ka aga see ei teinud haiget. Uiskude jalga panemine võttis aega kuid lõpuks sain uisuplatsile. Pidin natuke harjutama-ma pole ammu uisutanud ja sain jälle selgeks.Uisuplatsil mõtlesin välja ühe laulu ja liitusin Uku uisutamisklubiga. Uisutamine hakkas lõppema ja läksin uiske ära võtma.

Kristofer 1.b

Uisutamas.

Me läksime kooliga staadionile uisutama. Kõige pealt aitas suure maja tüdruk mulle uisud jalga. Siis läksin ma uisutama. Seal uisuplatsil oli väga lahe, terve meie klass oli seal koos ja see oli vahva. Ma uisutasin seal koos oma uisusõpradega. Kelleks olid Heleen, Katariina, Triine ja Kaidi, need olid minu uisusõbrad. Siis uisuplatsil meeldis poistega mängida ühte mängu, et me võtame poisid kinni. See oli vahva mäng. Õpetaja käis meiega uisutamas ja kui tema käest kinni võtta siis oli vahva sõita.

Aleksandra 1.b

Tere!

Ma käisin täna uisutamas. Seenägi välja nii, laenutasin uisud ja läksin uiske jalga panema. Kui uisud olid jalga pandud läksin uisutama.Uisutasin nii kuis oskasin ja sain uusi kogemusi. Mulle uisutamine väga meeldib. Uisutasime poistega võidu.

Mathias 1.b

Minu uisupäev.

Alguses ma ei saanud uiske jalga. Mulle tuldi siis appi. Siis kui jääle läksin, siis unustasin ma kiiruisutamise. Kuid Max õpetas mind, avati Uku ja poiste klubi. Uku õpetas mind natuke ja kõik tuligi meelde. Uisutasin veel Lauriga ja proovisin kiiruisutamist. Pärast ei saanud uiske jalast. Koolis avastasin, et uisud võtsid naha lahti. Uisu nr oli 37.

Hannes 1.b

Lisa kommentaar