Talispordipäev

Selle aasta talv on tõesti eriline – lund ja kõrgeid külmakraade on jätkunud nii palju, et pidime kaua aega sobivat päeva ootama, millal teve päeva õues talispordiga saame tegeleda.
Lõpuks see päev saabus – 4.veebruaril oli parasjagu jälle uut kohevat lund sadanud ja külmakraadegi alla 10, nii et võisime rahus kelgutama minna. Võtsime emmed-issidki kaasa, kellel vähegi võimalust oli. Ainult ühe asja kahjuks unustasime – fotoaparaadi!

Meie mõtteid sellest päevast:

Hommikul panin asjad kokku ja kohe kooli. Sealt läksime koos Harjuorgu. Lund oli palju. Meie tegime Liisaga lumest krokodilli ja lasime mäest alla. Mul oli mõnusalt soe ja krokodilli tegemine meeldis mulle kõige rohkem. Väga lõbus oli!
Hanna-Maria

Ma ärkasin ja pesin ära, võtsin kelgu ja läksin koos emaga kooli. Kui olime ära söönud läksime koos isade ja emadega kelgutama.
Alguses oli vaja seal teerada teha, sest lumi oli ees ja teda oli nii palju. Seal olid nii järsud mäed, et ma kukkusin kohe maha. Pärast kelgutasin kaua. Kui ma ära väsisin, siis mängisin koos Mihkli, Märteni ja Aleksandriga. Lõpuks olime ära mänginud.
Hugo

Tulime kooli söögi ajaks. Läksime Harju orgu kelgutama. Me sõisime rongi ja luurasime tüdrukuid. Tegime lumesõda ka. Kõige rohkem meeldis mulle Hansu, Steni, Kaspari ja Joonasega Kelgutada.
Johann Mattias

Käisime kelgutamas. Mina sõitsin kelguga mäest alla ja ma kukkusin ka. Siis hakkasime Hanna Maria ja Liisaga loomaaeda ehitama, aga lumi ei pakkinud. Siis läksin jälle kelgutama. See päev oli väga tore!
Heleliis

Ma lasin kelguga vähemalt 20 korda mäest alla. Kõige lõbusam oli meil Katariina ja Heleriiniga. Ma loodan, et kõigil oli väga lõbus päev!
Kadi Riin

Meie mängisime tüdrukute ja poiste vahelist lumesõda. Minu isa oli mäe otsas ja aitas lapsi üles. Meie Lisliga vahetasime vahepeal kelke . See päev oli väga tore.
Heleriin

Lisa kommentaar