Jõulunädal

Jõulude ootamise aeg koolis oli päris põnev – meist endist said PÄKAPIKUD, mütsid peas ja puha. Koolitöid tegime nii hästi, et koguni päris päkapikud hakkasid meil koolis külas käima ja kingitusi tooma. Isegi kirju kirjutasid meile.
Koolis toimus ka mitmeid teistsuguseid päevi. Meie terve koolipere ühine jõulukontsert oli 16.detsembril suures ja uhkes ESTONIA teatris, kus käisid meie klassi laululapsed kooriga esinemas. Neljapäeval pidasid 4.klassid suures majas jõululaata.
P1010022
Reedel käisime Nukuteatris VÄIKEST NÕIDA vaatamas. Meile meeldis etendus väga, sest oli natuke õudne ja natuke naljakas ja netuke kurb ja natuke…..

Esmaspäeval 21.detsembril oli meie klassi jõulupidu vanematega. Koht oli väga huvitav – Harju mäe LIUVÄLI !!
Nimelt oli jõuluvana teada andnud, et soovib meid seal näha ja meie ilusaid laule , luuletusi , kahekõnesid ja näidendeid kuulata. Kõik läks hästi ja Jõuluvana kingikotis oli meile kõigile kaunis üllatus

Raamat  Jõuluajal
Pärast kauni kingituse saamist võisid kõik soovijad uisutama minna ja soovijaid oli vaatamata külmale ilmale päris palju.
Järgmisel päeval oli Väikese maja Jõulupidu ja meile tuli jälle jõuluvana külla. Tal oli meile ka kingikott kaasas, mille aitasid välja lunastada meie tublid laululapsed ja Hanna – Maria ning Nikita oma toreda kahekõnega.
20091222_1434                  20091222_1422

Lisa kommentaar