Vastlapäev, 16.veebruar 2010

ANDREAS: Seda, et vastlapäevast tuleb selline “pidu”, ei teadnud keegi ette. Ja see,et ei toimu õppetunde, oli küll hea uudis. Võis arvata, et tuleb lahe päev.
Alguses tegime lugemistesti “Metsa tantsutähtedest”. Teise tunni ajal meisterdasime vurre. Päeva lõpus tuli vurritamine mõnel juba päris hästi välja. Kolmanda ja neljanda tunni ajal uisutasime õues. Mulle meeldis väga uisutada.
Sööklas sõime hernesuppi ja vastlakukleid.
Selliseid päevi võiks olla rohkem.

Ron:Sel teisipäeval tähistasime vastlapäeva. Koolis tegime esimese tunni ajal vastlapäeva töölehte, millel oli ristsõna. Teisel tunnil valmistasime vastlavurri. Vurrid said päris lahedad. Õpetaja ütles, et kui vastlavurris kasutada nööbi asemel konti, saab kõvemat häält kuulda.
Sööklas pakuti meile söögiks hernesuppi ja vastlakukleid. Vastlakuklid olid vahukoorega, kuid kahju, et neis moosi ei olnud.
Pärast vastlasööki läksime uisutama. Mõnel lapsel olid oma uisud. eed, kes ei saanud suurest majast uiske laenutada, kelgutasid koolimaja küngastel. Uisutamine oli lõbus.
Vastlad on minu arust toredad.

SIIM: Minu vastlapäev algas koolis töölehtede täitmisega. Peale koolilõuna söömist läksin uisutama. Uisutasin koolistaadionil 1 tund ja 15 minutit. Siis läksin kahe sõbraga uisuväljaku juurde kelgutama. Lasime korda-mööda mäest alla. Tundsin, et jalg valutab. Selgus, et jalale oli tekkinud vill, mis oli läinud katki. Siis tulime Toomasega mulle külla. Mängisime malet ja sõime vastlakukleid.

Lisa kommentaar