Liitklasside päev, 12.veebruar

ANDREAS: Reede oli liitklasside päev. Meie klass jaotati neljaks juba neljapäeval ja mina olin klassis nr. 2. Esimese tunni teemaks oli koos õp. Reet Libega töötamine paarides. Pinginaabrid joonistasid vaheseina taga pilti, püüdes ära arvata, kuhu teine joonistab. Teise tunni ajal tegime koos õp. Aili Hõbejärvega rühmad nii, et igast klassist oleks liige. Selles tunnis lahendasime töölehti. Kolmanda tunni ajal tegime koos meie klassijuhatajaga reklaame. Rühmad saime moodustada ise ja reklaamid tulid väga vahvad. Viimase tunni ajal olid meil ka a klassi lapsed inglise keeles.Selles tunnis me laulsime ja tegime näidendit.
Päev oli väga tore ja mulle meeldis.

OSKAR: No see päev oli tõesti tore. Olime koos esimese klassi lastega. See oli nii lahe, sest nad on nii nunnud. Me tegime mänge ja reklaame. See meeldis mulle väga-väga.

Lisa kommentaar