Kokkuvõte meie klassi loovtöödest

Meie klaasil on olnud väga palju huvitavaid ja erilisi loovtöid. Susanna kaitses juba eelmisel aastal oma loovtööd, klaveriapala, mille ta ise valmis kirjutas. Osad meie klassi õpilased käisid eelmise aasta kevadel vaibatehases, kust said ka loovtöö idee. Õpilased, kes seal üritusel osalesid, disainisid oma vaiba, mis hiljem ka valmis tehti. Maian kirjutas kaks lugu, mille ta ka lindistas. Karl Gregor tegi ise oma longboardi, millega ta aasta jooksul ka ringi sõitis. Luisa käis oktoobris loodust pildistamas, tema fotonäitus oli koolis üleval enamus osa aastast. Veel tehti erinevaid uurimustöid, muusikavideoid, veebilehekülgi ja meisterdisi. Üldiselt oli meie klass oma loovtöödega väga tubli olnud ja kõigil on väga lahedad ja änksad.

-Incognito

Lisa kommentaar