Kooli sünnipäevanädal, 28.september – 2.oktoober 2009

Rivitantsu õppimine, 28.september

Kooli sünnipäeva nädal algas esmaspäeval rivitantsu õppimisega. Riietusime kauboideks ja läksime aulasse, kus terve väike maja tantsuõpetaja järgi samme  õppis.  Harjutasime tantsusamme ja lõpuks tantsisime ka muusika saatel. Oli väga tore päev!

20090928_1120 20090928_1150

20090928_1107

Kooli sünnipäev, 29.september

Teisipäeval oli meil KOOLI SÜNNIPÄEV. Meil käis klassis rääkimas kooli vilistlane Hubert Roohein. Ta rääkis enda kooliajast.

Pärast toimus meil kooliõuel aktus, kus direktor pidas meile kõne kolmest asjast: koolimütsist, ühest õpetajast, keda hüüti Pudiks ja kooli ajaloost. Pudi sai endale nime nii, et ta rääkis natuke pudistades. Tema järgi sai  omakorda nime pudirida. Kõne lõpus viskasime rõõmuhüüde saatel õhku oma koolimütsid ja sõime kringlit ning jõime limonaadi. (Kirjutas Luisa Vilo)

Võistlused batuudil, 2.oktoober

Reedel  pani ilusa punkti  sünnipäevanädalale takistusrada ja batuut. See toodi kohale selle eest, et me olime tublid koolimütsi kandjad.  Me tegime batuutidel mitmeid võistlusi, aga saime ka vabalt hüpata ja takistusrada läbida. Sünnipäevanädal oli väga tore ja loodan, et järgmisel aastal on see sama tore. (Kirjutas Andreas Must)

Lisa kommentaar