Sügislaat, 21.september 2009

Tallinna Reaalkoolis on traditsioon  pidada sügislaata. Igal aastal on laada korraldajaks kooli kolmandad klassid. Sel aastal jõudis korraldamise järg meie ning meie paralleelklassini. Enne laata leppisime kokku  mitu  protsenti kasumist anname klassirahaks.

Algul oli laadal vaikne, eriti palju kliente polnud, kuid laada lõpuks said peaaegu kõik oma kauba müüdud.Huvilisi jagus nii väikese kui suure maja õpilaste hulgast. Kõige rohkem paistis müügil olevat muffineid ja kooke. Samas  märkasin ma lettidel ka poekaupa, näiteks kleepsud, vihikud ning pliiatsid. Toimus ka õnneloos.

Mina pakkusin laadal vanaema aiast pärit õunu ning emaga koos valmistatud käepaelu, vildipalle ja kaelakeesid. Kõige kiiremini osteti ära kaelakeed, sest need olid vist kõige ilusamad, kuid samas ka kõige kallimad asjad minu laual. Enne laada lõppu oli kogu kaup müüdud ning mina kordaläinud päevaga väga rahul. Sügislaada korraldamine on väga tore ettevõtmine.

Autor: René Piik

Lisa kommentaar