Kooli sünnipäev, Taavi Kirss 125. lend

Tähistasime 29. septembril taaskord oma armsa kooli sünnipäeva. Kuuenda tunni ajal tuli meile oma kooliteest ning lenduritööst rääkima meie koolivend, Taavi Kirss. Ta näitas meile pilte, mis ta oli lennates teinud ning rääkis meile, kuidas üldse lenduriks saamise protsess käib. Poisid olid väga vaimustuses ning küsisid koolivennalt, et kas tal surmahirmu lendamise ajal ei ole olnud või et kas ta hädamaandumist on ka pidanud tegema. See tund möödus nagu lennutiivul ning kõik olid väga rahul, et just selline koolivend meile endast rääkima tuli.                              Järgmise tunni ajal kogunesime kõik staadionile, kuulasime direktori kõnet ning sõime torte ja küpsiseid. Tordid valmistasid Reeli ja Kai (1. tort) ning teise tordi tegi Henry, küpsised Triin.

Palju õnne, kallis kool!

Kai

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74