Stockholmi aastalõpureis

3.juuni õhtul kell 18.00  sõitsime D-Terminalist Tallinki laevaga Baltic Queen klassiekskursioonile Stockholmi. Hommikul kell 10.00 jõudsime kohale ja läksime metrooga vanalinna. Jalutasime läbi vanalinna Kuningapalee juurde. Kuni vahtkonna vahetuseni oli aega, siis käisime ringi jalakäijate tänaval, kus saime osta suveniire. Vahtkonna vahetus oli uhke etendus hobustega. Seejärel läksime Armeemuuseumisse, kus olid Rootsi sõjategevuse kohta palju huvitavad eksponaate. Siis hakkasime tagasi laeva jalutama. Karla-Plani pargis käisime söömas ja nägime, kuidas  Rootsi gümnaasiumi lõpetajad tähistasid oma kooli lõppu, sõites suurtes veoautodes ringi ja lõpetasid oma sõidu pargitiigis vees möllates. Õhtul tantsisime ja vaatasime ära Brasiilia rütmides showprogrammi. Õhtud kajutites möödusid väga kiiresti ning naljakalt, sest meie 7.a seltskond on parim ja koos meil juba igav ei hakanud! 🙂

Lisa kommentaar