MEIE SAAVUTUSED

Avaldame jälle 4.a klassi saavutusi.

OLIVER  SUURORG võitis Vanloo Junior Meet 2011 ujumisvõistlustel kulla vabaujumises , hõbeda rinnuliujumises ja pronksi seliliujumises. (Soomes 5.-6. märtsil)

KAAREL VESILIND võitis Cappadocia cup`il orienteerumises 1.koha (Türgis 25.-26. märtsil)

ERKO OLUMETS võitis Eesti Paaride Mõttemängude Viievõistlusel noorte arvestuses 3.koha (toimus Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis 12.-13. märtsil) ja jäi Renju sarjaturniiridel kokkuvõttes 3.kohale (toimusid Kullo Huvikeskuses ja veel mitmes Tallinna koolis septembri algusest kuni aprilli alguseni)

KARL – INGMAR ADAMSON, MIKK TRUVE, SIIM – KASPAR MOLOTOV, KASPAR KALLE, MATTIAS VARJUN, OLIVER SUURORG võitsid 3.koha Lahti korvpallivõistlustel Tallinna Reaalkooli SK koosseisus. (toimus Lahtis 21.-24. aprillil)

Lisa kommentaar