Jõulupidu

Esmaspäeval 19. detsembril toimus meil jõulupidu. Pidu algas kell pool kuus,kuid ei kestnud väga kaua. Peo alguses oli veidi ärev õhkkond, kuid pärastpoole rahunesid kõik maha. Selleks, et kingikott kätte saada, pidime täitma viis ülesannet. Esimese ülesandena pidime me kõik samal ajal seisma kõigest 2 toolil. Kuna see meil väga hästi ei õnnestunud, anti meile toole juurde ja ülesanne õnnestus alles 5 tooliga. Teine ülesanne tuli täita aulas. Me pidime kõik samal ajal õhku hüppama. See tuli meil hästi välja. Kolmanda ülesandena pidime me täitma lüngad laulus „Aisakell”. Neljandaks ülesandeks pidime pildi või sõna järgi ära arvama vastuse. Samuti pidime laulma seda sama laulu, milles ennem olime täitnud lüngad. Kingiks said kõik 4 suurt šokolaadi kommi. Super head kommid olid!
Kirjutas Timo

Lisa kommentaar