Anderseni muinasjuttude teatriõhtu – 21.05.2010

21. mail toimus Reaalkoolis teatriõhtu, kus lavasatati Anderseni muinasjutte. Esimest korda olid kutsutud ka neljandad klassid. Kokku osalesid 4-7 klass. Meie klassi esindas näidend “Pöial-Liisi”, mille kirjutasid kokku ja esitasid Annabel, Iiris, Oliver, Robin, Kalle, Markus, Karl Hendrik, Matthias ja peaosas oli Helena. Näitlejad said SUUREPÄRASELT hakkama ja ei jäänudki millegagi vanematele kooliõdedele-vendadele alla, pigem olid mõnestki paremad 😉

Igal juhul on osalejate üle põhjust uhkust tunda meil kõigil!

2 kommentaari - “Anderseni muinasjuttude teatriõhtu – 21.05.2010”

  1. Markus Ütleb:

    Meil oli lahe, aga Tassiga ehmatasime ära kui mingi tüüp hüüdis meie taga:”STOPP!!!”

  2. Annabel Ütleb:

    Päris tore oli! Kartsin koguaeg, et mul läheb klaverit mängides midagi sassi!

Lisa kommentaar