Ohhoo!!!

See aasta toimub leiutamis v√Ķistlus Ohhoo! ¬†See t√§hendab seda, et sa teed mingi leiutise ja teised peavad selle peale √ľtlema ohhoo. Muidugi peab ka leiutis mingitmoodi t√∂√∂tama! K√Ķiepealt valime enda klassis parimad ja need l√§hevad suurde maja meie klassi esindama. Seal hindavad meie t√∂√∂si suure maja √Ķpetajad ja √Ķpilased.

PS: 1. toimumis p√§ev pole veel teada, aga hakake kohe kiiresti leiutama! ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†2.K√Ķik peavad osa v√Ķtma! ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†3. Teha v√Ķib viie liikmelised grupid! ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†4.Ideid leiate lehelt science fair!

2 kommentaari - “Ohhoo!!!”

  1. Maku Ütleb:

    Meil √ľsna k√Ķik valmis aint v√§rvida on vaja

  2. robin Ütleb:

    valmis

Lisa kommentaar