Suusapäev

4. märtsil käis terve väiksel majal suusapäeval Pirital. Kõigepealt võisime me teha tund aega mida tahame, kas suusatada, uisutada või kelgutada. Kui tund sai läbi pidid kõik tüdrukud stardis olema, sest algas suusavõistlus. Kõigepealt startisid 4.a klassi tüdrukud siis 4.b klassi tüdrukud. Poistest startisid alguses 4.a klassi poisid ja siis alles meie klassi poisid.Meie klassi tüdrukute sõidu võitis Monika ja poiste sõidu võitis Karl Mihkel. Seekord läksid  kõik medalid 4.a klassile. Selle pika päeva lõpus said kõik pirukat süüa, tassi teed juua ja väikese shokolaadi. See oli väga mõnus suusapäev!

2 kommentaari - “Suusapäev”

  1. Matthias Ütleb:

    Minu meelest olid kõik väga tublid 😀

  2. Laure Lee Ütleb:

    Mulle ei meeldi suusatada ja pigem uisutan, aga oli lahe vaadata kuidas teised suusatasid.

Lisa kommentaar