Kodanikupäeva viktoriin

pb2605511Ühel päeval tegi õpetaja viktoriini ja need viis last, kellel oli kõige rohkem punkte, said edasi kodanikupäeva viktoriinile. Nendeks olid: Laure Lee, Johann, Carmel, Andreas ja Brita. Meie õppisime Eesti ministrid ja Eesti ajaloo selgeks, aga viktoriinil selgus, et küsimused olid hoopis vana Rooma ja vana Kreeka kohta.
Me ei osanud mitmele küsimusele vastata, aga kui viktoriin lõppes, siis oli üllatus suur: MEIE VÕITSIME!!!!
Järgmine voor tuleb veebruaris ja ma loodan et me võidame ka selle!

Johann Ortin Õun
4. b klass

2 kommentaari - “Kodanikupäeva viktoriin”

  1. Brita Kärt Ütleb:

    Olin ise tiimis ja me olime kogu aeg viimaste seas. Kud kui tuli küsimu:Kes tegi esimesena maakerale tiiru peale?, siis teadsime seda ainult meie. Võit tuli ka tänu multifilmidest saadud tarkustele. Ja kokkuvõttes: MEIE VÕIT!!!!!!!

  2. Carmel Kuusk Ütleb:

    Me mängisime nagu Bingo lotot, enamus vastuseid panime huupi.:)

Lisa kommentaar