12.02 – Eesti Panga muuseumis.

Seoses sellega, et me inimeseõpetuses õpime Eesti raha, presidente ja muud huvitavat, siis lisaks oli hea kuulata muuseumitädi käest uut ja huvitavat materjali. Väga huvitavad olid vahakujud ja väga-väga vanad rahad.

Siin saad mängida mängu: “Kas tunned Eesti Vabariigi raha?”

http://web.zone.ee/tiia_e_testid/Inimeseopetus_I%20kooliaste/Eesti_rahatahed_II_v.htm

4 kommentaari - “12.02 – Eesti Panga muuseumis.”

 1. Ella Kivilo Ütleb:

  Minu arust oli seal väga lahe ja eriti vinge oli see kui me nägime rahade turvamärke!

 2. Brita Kärt Vähejaus Ütleb:

  Mulle meeldis pangas sest seal olid kuulsuste vahakujud ja
  vanad rahad. Mul on ka mõni vana raha, kuid ükski pole
  nii huvitav.

 3. Monika Marion Sööt Ütleb:

  MULLE VÄGA MEELDIS!!!

  Mina küll ei teadnud, et rahadel nii
  palju turva märke on!!!:-D

 4. Aaron Mikenberg Ütleb:

  Mulle meeldisis eel mainitud asjad, aga ma lisan sellised asjad mis on järgnevad seal mulle siis meeldis see, et seal oli palju pangakaarte ja mõned panganimi mis kaardil peale kirjutadud oli selline mida ma ei teadnudki, aga teine asi oli see, et seal oli nii palju vanu raha tähti näiteks mõnede rahatähtede kavandite autor oli minu koolivend!

Lisa kommentaar