23.01 – Uisupäev.

Reedel, 23. jaanuaril, Käisime uisutamas Harjumäe uisuplatsil. Seal mulle, ja ma loodan, et paljudele teistele ka, meeldis. Ma mäletan ainult ühte halba asja – jää oleks võinud olla siledam. Küsisin ka teistelt, mida nemad arvasid:

Moonikale meeldis see, et oli palju aega ja oli muidu lõbus. Monika arvas ka, et jää oleks võinud olla suurem, sest siis oleks saanud rohkem asju teha. Ta arvas, et läheks sinna kindlasti veel ja et tema uisuplatsi asemel küll midagi muud ei tahaks.

Merilinile meeldis muusika, mis seal oli ja see, et õppis paremini uisutama. Talle ei meeldinud see, et ta kukkus ja sai haiget.

Helenale meeldis see, et uisutamise aeg oli pikk ja midagi halba ei juhtunudki. Seal oleks tema aravate veel parem, kui seal oleks tunnel, millest läbi sõita.

Ellale meeldis see, et oli ilus ilm ja et kõigil oli tore.

Mirelile meeldis see, et saime kaua uisutada ja ebameeldivat asja ei olnudki.

Sellised arvamused olid viiel meie klassi tüdrukul. Mina aga loodan, et teil kõigil oli häid mälestusi rohkem kaasa võtta, kui halbu mälestusi. Ma loodan, et läheme sinna veel ja siis läheb juba kõigil paremini.

Ilusat kolmanda klassi lõppu,

-Carmel-

3 kommentaari - “23.01 – Uisupäev.”

 1. Ella Kivilo Ütleb:

  Minule meeldis uisupäev väga!

 2. Brita Kärt Vähejaus Ütleb:

  Uisupäev oli ülilahe! Mulle meeldis see et õppisin monika
  järgi uue triki ära!

 3. Aaron Mikenberg Ütleb:

  Mulle ka meeldis uisupäev, sest seal sai ikka kukuda kuigi kukuda nii mõnus ei ole, aga ikkagist veidi naljakas, et uisutad uisutad ilma raamita ja keegi sõida raamiga ette ja siis kukku, aga vahva jää peal kukumine on selle pärast, et siis saab hooga veel liugu lasta!

Lisa kommentaar