Ekskursioon Rootsi

25.-27.november kĂ€isime oma klassiga ekskursioonil Rootsis. Tegemist oli vabatahtliku ekskursiooniga , seega kĂ€isime seal poole klassiga. LĂ€ksime laevale reede Ă”htul. Saime kohe tunda kĂ”va tuult ja suuri laineid , mis ajas nii mĂ”nelgi sĂŒdame pahaks. Laevaga sĂ”ites viibisime peamiselt kajutites niisama vesteldes , kĂ€isime ka laeva peal ringi poodides ning vaatasime ka showprogrammi. Reede Ă”htul oli meil ka filmiĂ”htu . Vaatasime filmi ” Mr. Beani puhkus ” ja nautisime soolaseid ja magusaid stritsleid. Reede Ă”htul lĂ€ksime ka ĂŒsna hilja magama , sest ega sellise loksumisega uni vĂ€ga peale ei tikkunud. LaupĂ€eva hommikul Rootsi jĂ”udes jalutasime kĂ”igepealt metroo peale , et sĂ”ita vanalinna. Vanalinnas liikusime keskplatsile ja jagasime orienteerumise lehed. Sellele jĂ€rgnes vaba aeg . MĂ”ned jĂ€id orienteeruma , mĂ”ned lĂ€ksid kohe poodidesse shoppama. Orienteerumise tegi vĂ€ga raskeks ka tugev tuul , seega oli poodidesse minek vĂ€he mĂ”istlikum idee. Enne lĂ”unat kogunesime jĂ€lle vanalinna keskplatsile , kust edasi kĂ”ik koos liikusime varakambrisse , kus olid mitmed kuninglikud esemed – kroonid , mÔÔgad , kirstud jne. Peale seda lĂ€ksime keskaja muuseumisse , kus oli palju informatsiooni ja ka palju huvitavaid kujusid ning keskaegseid maju jĂ€rgi tehtud . Kui muuseumis kĂ€inud olime , oligi aeg nii kaugel , et pidime hakkama tagasi sadamasse liikuma . Laeva tagasi jĂ”udes nautisime jĂ€lle laevamĂ”nusid. LaupĂ€eva Ă”htul kĂ€isime ka rootsi lauas , kus pakuti palju huvitavaid ja maitsvaid roogasid. Tagasi sĂ”ites oli tuul veel tugevam ja lained veel suuremad , mistĂ”ttu jĂ€id nii mĂ”nedki kajutitesse niisama lebama , kuid sellegipoolest sai nalja palju ja Ă”nneks keegi oksendama ka ei hakanud. Usun , et kĂ”ik kes kaasas olid said vĂ€ga meeldiva kogemuse ja kindlasti palju targemaks nii Rootsi kui ka laevanduse kohta .

Raul

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74