Spordipäev

Täna, 3. septembril, toimus Hiiu staadionil traditsiooniline Reaali spordipäev. Aladeks olid tüdrukutel traditsioonilised 60 ja 500 meetri jooks ning pallivise ja poistel 500 meetri asemel 1000 meetrit ja palliviske asemel jalgpall. Lisaks tuli igal klassil panna välja 5+5 võistkond teatejooksu, nagu alati.

Päev algas poiste jalgpalliga, kus meie kutid näitasid väga head taset ning panid 7.-9. klasside võistluse kinni.

Jätkasime teatejooksuga, kus 9. klasside hulgas jäime seekord kolmandaks.

Edasi tuli kõigil joosta kaks distantsi ja tüdrukutel palli visata. Loodame, et jooksude tulemused saavad tublid kehaliseõpetajad kiiresti järjekorda seatud ning neid saame peagi kooli koduleheküljelt ise uurida. (Tüdrukute 500 meetri jooksus vist siiski keegi alla 1 min 40 sekundi joosta ei suutnud, nii et füüsikasse jäi vägagi hinnaline viis saamata.) Palliviske tulemused hõisati aga juba staadionil välja ning võime uhked olla Roberta üle, kes 7.-9. klasside arvestuses pikima viske viskas. Palju õnne!

Kui olime oma alad lõpetanud, suundusid kõik oma päeva jätkama, kes läks keha kinnitama, kes läks õpikutele pabereid ümber panema ja kes tegi midagi muud põnevat… 🙂

Rohkem pilte spordipäevast leiate meie klassi Snäpi kontolt.

Lisa kommentaar