Korea Vabariik

Mina käisin Lõuna Korea, Gwangjus rahvusvahelisel astronoomia olümpiaadil. Viibisin seal 9 päeva ning see oli imeline ja võrratult põnev aeg. Sain tutvuda väga huvitava idamaise kultuuriga, õppida ära pulkadega söömise ning lõpuks mõelda inglise keeles. Sain ka kinnistada teadmisi geograafia poole pealt. Näiteks mangroov metsad, terasspõllud. Olümpiaadil sain 35. koha 41st. Olen kohaga väga rahul, sest kartsin viimast. Meie tiim oli suurepärane. Meie tiimis olid Oliver Nisumaa(9c), Elo Maria Pauman(TPL),Taavet Kalda(GAG), Kristo Ment(Pärnu Koidula Gümnaasium) ja mina + juhendajad Jaak Jaaniste, Tõnis Ennmäe ja Tiit Sepp. Suured, suured tänud neile.

Ma rohkem siia ei kirjutaks, kui huvitab, tulge ja küsige, heameelega räägin:)  Panen ka paar pilti üles:)

Teleskoop

Meie tiim:)

Koos meie giidiga (Na Rae Song)

Lisa kommentaar