Uus algus

Alustasime põhikooli viimast aastat- viimast aastat koos selle seltskonnaga. Loodan, et aasta tuleb kõigile edukas ja tore 🙂

Augusti eelviimasel päeval kell üheksa käisime kooli raamatukogus oma õpikutel järgi. Väsimus varajasest ärkamisest ja masendus kahest füüsikaõpikust (ja töövihikust) tegi ilmselt mõnegi meele veidi kurvaks, kuid osa meist sai varsti oma tuju parandada Kuulsaalis bowlingut mängides. Võimlemispeo võidu eest välja teenitud kinkekaartide eest veeretasime tund aega palle kurikate poole.

Laupäeval, 1.septembril, alustasime ametlikult oma üheksandat kooliaastat. Nii mõnigi lootis oma silmaga näha habemega direktorit, kuid see lootus kahjuks purunes ja peame leppima Eesti Ekspressi pildiga.

Klassijuhataja tunnis saime veidi üldist selgust tuleva kooliaasta korraldusest ning saime endale oma päevikud ja uued popid õpilaspiletid. Kui enamus klassist oli lahkunud oma päeva pere või sõprade seltsis jätkama, jäi bioloogiaklassi veel vapper viisik, kes peagi võttis ette rännaku Nõmme metsatukkade vahele, et külastada oma kallist eksklassijuhatajat ning anda klassi poolt üle hilinenud õnnesoovid ja pakike pisitütre sünni puhul. Trotsides vihma ja kõrgeid kontsi, seiklesime mööda Nõmme tänavaid ja otsisime õiget maja. Kohale jõudes oli suur rõõm Hellit ja tema peret näha ning soe tee maitses imehästi.

Hoidkem oma klassis ikka õppimine au sees ja seadkem esmaspäevaseks spordipäevaks vaim valmis!

Lisa kommentaar