Lennujaama ‘kaaperdus’ – filmiarvustus

Visa Hing 2 – terroristid sulgevad lennujaama ja kontrollivad lennujaama peaarvutit. Tuhanded inimesed on lennukites, mis tiirlevad lennujaama ĂŒmber. Inimesed on lennukites lĂ”ksus ,oodates ,et lennukil kĂŒtus otsa saab ning see alla lĂ”puks kukub.

John McClane New Yorgi politseinik on Washingtoni Dullesi lennujaamas, oodates oma naise lennukit, mis peaks seal maanduma. KĂ€es on jĂ”ululaupĂ€ev ja jĂ€lle on McClane valel ajal vales kohas. Kurjategijad ’kaaperdavad’ lennujaama, et saaksid Ameerikasse tuua narkoparuni. Kui nad oleksid teadnud, et ĂŒhel nendest lennukitest on ka John McClane naine oleksid nad valinud mĂ”ne teise pĂ€eva.

See film oli vĂ€ga huvitav, ning juba alguses on teada, et pinge hakkab kasvama iga minutiga. Kui sĂ”javĂ€e eriĂŒksus tuleb appi, selgub, et nendel on kaval plaan. Nad on terroristidega mestis. John saab sellest teada ning muretseb endale helikopteri, et neile jĂ€rele jĂ”uda. Lennuki kohal olles hĂŒppab John lennuki tiivale. Ta tĂ”mbab kĂŒtusekorgi Ă€ra ja hĂŒppab lennuki tiiva pealt maha ning paneb sealt tuleava bensiini joa pĂ”lema, mis jĂ”uab lennuki paagini ning lennuk plahvatab. See on vĂ€ga kĂŒtkestav koht, sest ei ole teada, mis juhtub reeturitega, kui need ĂŒritavad pĂ”geneda ning John neile jĂ€rgi lĂ€heb.

Plussideks on sellel filmil suured plahvatused ning pÔnevad hetked, mis paeluvad kohutavalt.

Miinusteks on sellel filmil , aga hetked, mil midagi ei toimunud ehk vahepeal ning alguses oli see film kohutavalt igav.

Miinuseid on sellel filmil raske leida kuna kogu film Ônnestus vÀga.

Üks plussidest on veel see, et filmis on pöördelisi hetkeid nĂ€iteks on filmis koht, kus tuleb vĂ€lja, et appi saadetud erirĂŒhm töötab narkoparuni heaks.

die_hard_2
http://www.film.ru/img/shots/die_hard_2.jpg

Silver, Mikk, Anton, Mark

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74