Lennujaama ‘kaaperdus’ – filmiarvustus

Visa Hing 2 – terroristid sulgevad lennujaama ja kontrollivad lennujaama peaarvutit. Tuhanded inimesed on lennukites, mis tiirlevad lennujaama ümber. Inimesed on lennukites lõksus ,oodates ,et lennukil kütus otsa saab ning see alla lõpuks kukub.

John McClane New Yorgi politseinik on Washingtoni Dullesi lennujaamas, oodates oma naise lennukit, mis peaks seal maanduma. Käes on jõululaupäev ja jälle on McClane valel ajal vales kohas. Kurjategijad ’kaaperdavad’ lennujaama, et saaksid Ameerikasse tuua narkoparuni. Kui nad oleksid teadnud, et ühel nendest lennukitest on ka John McClane naine oleksid nad valinud mõne teise päeva.

See film oli väga huvitav, ning juba alguses on teada, et pinge hakkab kasvama iga minutiga. Kui sõjaväe eriüksus tuleb appi, selgub, et nendel on kaval plaan. Nad on terroristidega mestis. John saab sellest teada ning muretseb endale helikopteri, et neile järele jõuda. Lennuki kohal olles hüppab John lennuki tiivale. Ta tõmbab kütusekorgi ära ja hüppab lennuki tiiva pealt maha ning paneb sealt tuleava bensiini joa põlema, mis jõuab lennuki paagini ning lennuk plahvatab. See on väga kütkestav koht, sest ei ole teada, mis juhtub reeturitega, kui need üritavad põgeneda ning John neile järgi läheb.

Plussideks on sellel filmil suured plahvatused ning põnevad hetked, mis paeluvad kohutavalt.

Miinusteks on sellel filmil , aga hetked, mil midagi ei toimunud ehk vahepeal ning alguses oli see film kohutavalt igav.

Miinuseid on sellel filmil raske leida kuna kogu film õnnestus väga.

Üks plussidest on veel see, et filmis on pöördelisi hetkeid näiteks on filmis koht, kus tuleb välja, et appi saadetud erirühm töötab narkoparuni heaks.

die_hard_2
http://www.film.ru/img/shots/die_hard_2.jpg

Silver, Mikk, Anton, Mark

Lisa kommentaar