Abilinnapea koolikülastus

Posted: 26th november 2012 by admin in Määratlemata

26. novembril, kodanikepäeval oli meil au oma koolis tervitata Tallinna abilinnapead Mihhail Kõlvartit.

Juba reedel hoiatati meid võimaliku külalise eest ning ajalooõpetaja Ahuna keelas kategooriliselt esmaspäevasesse tundi hilineda. Lisaks sellele pidime üles näitama viisakust, küsima võimalikult palju arukaid küsimusi ning arvutid laualt ära!

Üldjoones oli härra Kõlvarti jutt asjalik ning esialgu kardetud liialt poliitiline promomine jäi ära. Selle asemel tõi ta välja olulised aspektid oleviku Eestis ning tuleviku Eestis. Nimelt oleme meie Eesti tulevik ning seetõttu kanname me tähtsat rolli.

Lisaks tegi ta meile ka korralikku küsimustega pommitamise vooru, kus kõik ajalooteemad alates Antiik-Kreekast kuni hiliste aastateni läbi käis. Vastuseid oli nii häid kui halbu, mida võis mõista õpetaja Ahuna näoilmetest ning žestidest.

Klassist esitatud küsimustele vastas härra Kõlvart küll napisõnaliselt või vastupidi laialivalguvalt, kuid huvitav oli see siiski, sest abilinnapead Reaalkoolis iga päev ei näe.

NB! Seoses kodanikepäevaga oli koolis ka iga-aastane viktoriin ning olulisim fakt sellest aastast on: 12.b klass võitis õpetajaid! Palju õnne klassile ning täname esindajaid!

Comments are closed.