Tutipäev

Päev enne lõpukella oli kolmapäev. See kolmapäev oli koolis nostalgilisem kui kunagi varem. 127. lennul oli tutipäev! Kapsul oli propelleriga müts ja mänguauto, Karul ja Cärul nunnud ranitsad, kusjuures viimasel jalas veel Ed Hardy multikaga tennised :D. Välja pani selga Batmani kostüümi ja neidudel olid kiharad patsidesse punutud. Õhk oli täis naeru ja mulle. Vaatamata keelamisele sai natuke vett pritsitud 12 A klassi elu viimaste füüsika kontrolltööde peale ja õp. Karu lahkel loal 128. lennu kasvandikele. Hoopis võimsamaks kujunes veelahing garderoobis vahetult enne paharettide koolist lahkumist. Kapsu pildid: https://picasaweb.google.com/115459317826247156917/Tutid#

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74