FINAL FOUR

127b oli juba ennegi näidanud oma ülemvõimu jalgpallimaastikul, kuid sellise võimsusega ei iial varem! Finaalturniirile “Final Four” jõudsime seekord küll väiksema ponnistusega kui varasemalt, kuid energiat jagus ehk just seetõttu lõppu rohkemgi.

Poolfinaalivastane oli (tõenäoliselt) loosi tahtel 10.B, kes esmakordselt sai vastastega rinda pista gümnaasiumiarvestuses. See mäng oli äärmiselt võitluslik algusest lõpuni, suuresti tänu peakohtunik Markus Holstile, kelle stiil ei luba vilistada vigu! Kaheteistkümnendike väravaarve avas Oskar Kaldvee, kuid juba varsti vastasid kümnendikud omapoolse väravaga. Seisult 1:1 normaalaeg lõppeski ning tuli suunduda lisaajale. Kuid oh imet! Juba varsti sündiski Jüri-Karl Leppiku poolt kuldne värav imelisest kauglöögist ja mäng oli lõppenud rõõmustava tulemusega!

Kuna 12C oli teises poolfinaalis suutnud alistada 11.C klassi, tuli finaalis võidelda juba vanade tuttavate vastastega, kellega on omavaheline hõõrumine alati suur olnud. Juba enne mängu suutis kirgi üles kütta C-klassi endine kodanik Juhan “Juss” Jakobson, kes oli valitud korraldajate poolt kommentaatoriks.  Tema selgelt ühele poole kallutatud ütlused tõid kaasa “beekate” vilekoori. Kuid võitja pidi siiski ka seekord otsustatama palliplatsil. Esimene skoorija oli jällegi Oskar, kuid sellele vastas juba õige pea omalt poolt “tseekas” Valjo Kütt. Rõõm jäi aga mehele üürikeseks, sest varsti õnnestus tal lüüa värav ka teisele väravavahile – seekord kahjuks enda omale. Hoogne mäng jätkus viimase hingetõmbeni, kuid C-klass pidi siiski tunnistama B-klassi paremust.

Ja nii kordus meie 2 aasta tagune võit Tallinna Reaalkooli gümnaasiumiklasside jalgpallivõistlustel! Oh neid pisaraid, jäätist, higi, olematut kummipuru (liiva), tulede sähvimist ja peaasjalikult võidurõõmu!!

Fantastiline korraldus, publik, ilm, mängukvaliteet, fännid! Kui ometi tihemini saaks osa võtta sellisest üritusest!

Tiimi kuulusid: Jüri-Karl “Löögi-Jüri” Leppik, Erik “IQ 200” Tamre, Oskar “Sinine särk” Kaldvee, Karl “Puujalg” Välja, Mattias “Käsipallur” Karu, Hans “Van der Tõrje” Vellama, Kristjan “Ujuja” Jürisoo, Kristjan “Naiste lemmik” Jalakas, Mark-Kristian “Igavesti pingil” Küttim ja muidugi peatreener Leo-Kristopher “Pep” Piel!

Tuuli

 

Lisa kommentaar