Mupo võttis õpetajate päeval Reaalkooli üle

Eile tähistati õpetajate päeva. Selle päeva korraldamine jäi sel aastal meie klassile.Kuigi ülesanne oli keeruline ja kogu see organiseerimine tõi nii mõnelegi meist juurde paar murekortsu, kujunes sellest lõppkokkuvõttes väga meeldiv päev. Loodetavasti kõigile.

12B korraldusel riietusid abituriendid mupo vestidesse ja asusid kooli peal patrullima ning õpetajaid ümber õpetama. Mupo poolt üle võetud tunde sisustati erinevalt. Lisaks pidurdamatule õpihimule korraldati mänge, viktoriine ja räpivõistlusi. Peale naljategemise tantsiti, karjuti, võisteldi ja poetati pisaraidki. Loomulikult kõlas mitmeid kordi 126B laul. Ühegi suurema jamaga sel aastal hakkama ei saadud ning täna, päev peale õpetajate päeva, oli koolimaja peal kuulda jutte, et eilne õpetajate päev oli olnud üks viimaste aastate paremaid.

Ei jää muud üle kui kiita 12B klassi! Suur aitäh ka kõigile paralleelklassidele, kes nõu ja jõuga organiseerimisele kaasa aitasid.

Loodetavasti oli kõigil õpetajatel ilus ja meeldejääv päev!

Kommenteerimine on keelatud.