Viimane esimene.

Kes ootas kooli rohkem, kes vĂ€hem, kuid kĂ”ik peavad tĂ”dema, et 126.nda lennu jaoks oli esimene september sel korral erilisem. Seda seetĂ”ttu, et meie jaoks jĂ€i see viimaseks. NĂŒĂŒd oleme ametlikult abituriendid ning eeskujuks kĂ”igile vĂ€iksematele reaalikatele.

Mind, kes ma olen kĂ€imas sama rada juba kaheteistkĂŒmnendat aastat, valitses ikka enne aktust Ă€rev meeleolu. Ühest kĂŒljest oli tore nĂ€ha kĂ”iki ( peaaegu kĂ”iki ) koolikaaslasi ning Ă”petajaid, kellest pea kolm kuud puhatud sai. Samuti muutis tĂ€nase pĂ€eva huvitavaks see, et pidime kooliteele saatma ka kĂ”ige pisemad Reaalkooli Ă”pilased.

Klassijuhatajatund B klassile omases vĂ”tmes peetud, esimene aktus lĂ”ppenud, olime kĂ”ik ootusĂ€revuses koolimaja peasissekĂ€igu ees ootamas pisikesi koolikaaslasi. Suurima rÔÔmuga tutvustasime neile suurt maja ning ĂŒritasime nendesse sĂŒstida vĂ”imalikult palju julgust ning enesekindlust. Peab tĂ”dema, 137. lend on vĂ€ga kirev – on vaikseid, ĂŒlemeelikuid, jutukaid, vĂ€ga(!) arukaid ja sportlikke poisse ning tĂŒdrukuid. KĂ”ik kokku moodustas uskumatult armsa kamba. Aktusel, kus viibisid esimese ning kaheteistkĂŒmnenda klassi Ă”pilased, oli lausa Ă”hus tunda, kuidas reaali tuntud ĂŒhtekuuluvustunne nendeni levis.

Peale aktust said pisikesed kĂ€tte oma esimese koolimĂŒtsi, esimesed fĂŒĂŒsika- ning keemiakatsed ning oligi aeg minna oma vĂ€iksesse majja klassijuhatajatundi. Meie jaoks loeti sellega pĂ€ev lĂ”ppenuks.

Uued koolikaaslased sulatasid meie kĂ”igi sĂŒdamed ning panid igaĂŒhe naeratama. Sellegi poolest tegi mĂ”tlikuks teadmine, et olen Reaalis viimast aastat. Kui  kiiresti lĂ€heneb see pĂ€ev, kui peame ise oma armsast koolimajast jÀÀdavalt lahkuma. JĂ€rgmisel korral, kui aulas pidulikult koolikella helistatakse, helistatakse seda juba meile ja seda viimast korda…

Homme on spordipÀev. Seegi jÀÀb meile viimaseks. B-kad, tuleme kokku ja nÀitame, et vÀhemalt spordis oleme me kÔvad! Sai ju detsembris lubatud, et sel aastal vÔidame kÔik spordivÔistlused : )

PĂ€ikest.

Kommenteerimine on keelatud.