3.nädal

Kiirelt on jällegi kätte jõudnud reede. Juba kolmandat korda sellel kooliaastal. Veider, sest minule tundub, nagu me oleks alles alustanud kooliaastat. Sellel nädalal eriti midagi huvitavat ei juhtunudki, ainult koolielu hakkas aina rohkem tagasi vanasse rütmi tiksuma. Read tundides on hõredamad, vaba aeg on sisustatud tõsise õppimisega ja e-koolist võime leida nii suuremaid kui ka väiksemaid numbreid. 

Möödunud nädalavahetusel käisid Reaalkooli 11ndad klassid kõndimas-jooksmas Tallinna SEB Sügisjooksul. Meie klassist olid kohal 18 tublit spordihuvilist! 

Sellel nädalal algasid ka 11b klassil matemaatika tunnid endise reaalika Daniel Kaasiku juhendamisel. Tunnid olid huvitavad ja arusaadavad – ainult positiivsed sõnad nende kohta. Siinkohal sĂĽgav kaastunne meie oma matemaatika õpetajale Aita Ottsonile ja loodame tema peatset saabumist kooli. 

Klassikaaslastele meeldetuletuseks:

* Palun tooge järgmise nädala alguses ära Gertrudile laevapiletid, raha 275.- Soome reisi eest ja 247.- sõrmuste raha. Samuti palun kandke Kadile 100.- klassiraha!

* Nagu eelmiselgi aastal, on ka nüüd pandud koolis kinni saaliaeg, et saaksime käia koos ja väikese huumori kõrvalt ka natuke palli mängida. Sellel aastal koguneme laupäeviti 12-15.

Kommenteerimine on keelatud.