2. klassi kevadpidu

Hei!

Selle postituse kirjutan 2. klasside kevadpeost. TÀhelepaneliku lugejana saad tÔenÀoliselt aru, et me pole ju enam 2. klassis. Ja sul on tÀiesti Ôigus. Me polegi. Kuid kelle peost see postitus siis ikkagi on? See postitus on meie vana klassijuhataja Reeda klassi ja nende paralleelklassi peost, mida meie korraldasime.

See kĂ”ik algas ĂŒhel tavapĂ€rasel talvepĂ€eval kui saime kĂ€tte ĂŒlesande korraldada 2. klassidele pidu. Sellele jĂ€rgnes hoogne planeerimishooaeg. VĂ€lja tuli mĂ”elda vastus kĂŒsimustele nagu millal? ja kus? ja kas pidu tervele lennule vĂ”i vaid ĂŒhele klassile? KĂ”ik need vastused leidsime me ĂŒles koos meie kaasĂ”pilastega a-klassist. Ja lĂ”puks peale paarikuust planeerimist ja mĂ”tlemist see pidu lĂ”puks toimuski!

RÀÀgin nĂŒĂŒd natuke lĂ€hemalt sellest, mida peol teha sai.

Esmalt jaotati kĂ”ik lapsed grupidesse. Gruppides oli lapsi mĂ”lemast klassist. SeejĂ€rel suundusid kĂ”ik grupid ĂŒhte alguspunkti, nĂ€iteks staadionile vĂ”i Ă”petaja Reeda klassi toamĂ€nge mĂ€ngima. Teatud aja möödudes liiguti juba jĂ€rgmisesse töötuppa. Kokku olime lastele valmistanud 4 eri töötuba ja aardejahi. JĂ€rgmiseks saate lugeda gruppide tegevustest lĂ€hemalt. JĂ€rjekord on vĂ”etud ĂŒhelt grupilt.

ToamÀngud:

ToamĂ€nge juhtis meie oma klassi Ă”pilane Anna, kes lĂ”bustas lapsi maffia, toolimĂ€ngu ja ka tantsuvĂ”istlusega. MĂ€ngudes Ă”piti ĂŒksteist rohkem tunda ennast ja ka lennukaaslasi.

Viktoriin:

JĂ€rgmise tegevusega lĂ”bustasid Inger ja PĂ€rtel meie paralleelklassist. Viktoriin toimus nii nagu viktoriinid ikka, aga kĂŒsimused koostasid lapsed ise. See tĂ€hendas, et kĂ”ik lapsed said rÔÔmustada vĂ€hemalt ĂŒhe Ă”ige vastuse ĂŒle. Lapsed koostasid kĂŒsimusi nagu nĂ€iteks mis aastal sai Eesti vabaks ja kui vana on meie kool. Kas teie teate vastuseid neile kĂŒsimustele?

Rahvastepall:

Staadionile jĂ”udes tervitas lapsi juba kaugelt Valmari kĂ”rvulukustav vile. MĂ”ningase sagimise jĂ€rel olid lapsed jaotatud 2 meeskonda ja mĂ€ng vĂ”is alata. KĂ”ik andsid endast parima ja proovisid palli pĂŒĂŒda ja vastaseid vĂ€lja visata. Ühele grupile tulid kaasa elama ka meie koolivennad Valter, Gregor, Oliver I. ja Taavi a-klassist. Rahvastepalli lĂ”pus mĂ€rkasid lapsed hoovi sĂ”itnud jÀÀtisepildiga autot ja paljude staadionil viibinud laste mĂ”tted liikusid jÀÀtisele.

Aardejaht:

Kui rahvastepallist mĂ”ni energiaraasuke veel alles jĂ€i, siis aardejahis tuli kiiresti joosta. Aardejahti korraldas Astrid, kes oli koos Elli ja Maxi abiga koostanud lastele mitu huvitavat kĂŒsimust. KĂŒsimustele vastamiseks oli vaja teadmisi koolihoovi ja eelmise aasta sĂŒndmuste kohta. NĂ€iteks kĂŒsisime, kus kĂ€idi eelmine aasta klassireisil ja kes vĂ”itis eelmise aasta maleturniiri.

Grande final:teatejookud Evaga

LĂ”petuseks suundusid lapsed Eva juurde, kes korraldas lĂ”busaid teatejookse. Joosti niisama, aga joosti ka nii, et pidid vahepeal prÀÀksuga kĂŒkke tegema. KĂ”ikide sisemised jooksjad vabanesid ja möödakĂ”ndinud inimesed vĂ”isid nĂ€ha tĂ€iskiirusel lippavad mudilasi. Jooksude lĂ”puks oli lastel keel vestil ja paljud lasid rahulikult tartaanile pikali ja nautisid kevadpĂ€ikest.

Autasustamine:

Nagu igal korralikul ĂŒritusel olid ka sellel peol auhinnad. Esmalt said kĂ”ik kommi, et kĂ”ik saaksid suu magusks. See jĂ€rel tulid aardejahi tulemused. KĂ”ik olid raja lĂ€binud ja ajavahed olid vaid mĂ”nesekundilised. Kui olime Ă€ra kuulnud aardejahi tulemused jĂ”udis kĂ€tte aeg viktoriini tulemusteks. Igast grupist tuli ĂŒks parim ja ka seal edestasid vĂ”itjad teisi vaid punkti vĂ”i paariga. KĂ”ik lapsed olid vĂ€ga tubli ja pĂ€eva lĂ”puks olime kĂ”ik Ă”nnelikud ja suundusime tagasi tundidesse.

AitÀh korraldajatele! AitÀh osalejatele! AitÀh Ôpetajatele, kes lasid tunnist Àra! AitÀh klassijuhatajatele Reedale ja Ailile! AitÀh ilusale ilmale!

JÀÀme juba pÔnevusega jÀrgmist aastat ja jÀrgmist pidu ootama.

LÔpetuseks ka mÔned pildid sellest toredast pÀevast:

Pildid: Ell Juhani

Kommenteerimine on keelatud.