Käisime KUMU veebitunnis “Sammud identiteedimaastikel”

Tuntud kunstnike, nagu Johann Köler, Konrad Mägi ja Eduard Wiiralt, kõrval uuritakse ka vähem tuntud autoreid ning uusi teemasid. Piilutakse kunstihariduse ajalukku ja saadakse ülevaade tarbegraafikast. Teoseid uurides ja kunstnike elulugudega tutvudes saavad mängijad kunstnike eeskujul lennukate mõtete ja eesrindlike sammude abil mängulaual kiiresti edasi liikuda, aga mõnikord tuleb kunstnike eeskujul ka aeg maha võtta ning kord vahele jätta. Mängu juhib muuseumi haridustöötaja, kes avab mänguruutude all olevate teoste tausta, jutustab lugusid ja esitab mängijatele väljakutseid. Kuna mõni kunstiteos on mänguväljal liikuma hakanud, siis proovitakse tunnis ka ise lihtsa liikuva joonistuse loomist.

Meie identiteeti kujutavad väikesed animatsioonid on siin

Kommenteerimine on keelatud.