Soovitan suvel lugeda oma lemmikraamatut:

Uma:Mina soovitaksin lugeda “Luuseri päevikut”.See raamat on rohkem tüdrukutele, sest  seal on peategelane tüdruk ja seal räägib rohkem ka tüdrukutest.
Maxi: Minu lemmik raamat mida olen lugenud on “Alice Imedemaal”.Raamatu autor on Lewis Carrol.Raamat on väga põnev, naljakas ja salapärane.Raamat sobib poistele ja tüdrukutele lugemiseks, sest nii poistele kui ka tüdrukutele meeldivad põnevad raamatud.Soovitan väga lugemiseks!!!
Tõnu: Tahaksin soovitada teile raamatuid: “3.a kriminalistid, Kriminaalne koolipapa, Kriminaalne pangapresident, Kriminaalsed viineripirukad, Kriminaalsed automatkajad, Kriminaalne suvevaheaeg,Päikesemetsa vanadekodu kriminalistid”.(autor Ilmar Tomusk). Need on raamatud, mis sobivad nii poistele ja tĂĽdrukutele! Raamat pakub põnevat lugemist igavuse peletamiseks!

Regina:  Mina valisin oma lemmik raamatuks “Salaaed”. Selle raamatu autor on Frances Hodgson Burnett.  See on väga salapärane raamat ning mõnes mõttes ka kurb. Ma soovitan seda raamatut lugeda tĂĽdrukutel kui ka poistel. Aga ma millegi pärast arvan,et poisid ei loeks seda väga hea meelega.

 

Siim: Minu lemmikraamat on `Lolluste akadeemia´, sest see oli täis veidraid pilte ja naljakaid lugusid.Autor: Raivo Tihanov. Pildid: Raivo Tihanov.
Tim Ringo: Mina soovitan teistele raamatu seeriat nimega”Pax” ma soovitan seda, sest see raamat on salapärane ja täis mĂĽsteeriume, see raamat sobib rohkem poistel
Emma:Minu raamat mida ma teistele soovitaksin on „ Lassie tuleb ikka koju „See on sügav, keskenduv, kurb ja naljakas.Autor: Eric Knight.
Jaan: ma soovitan lugeda teistel ,,Harry Potter ja tarkade kivi”, sest see on väga lahe ja  kui oled esimese osa läbi lugenud siis tahad juba järgmist lugeda. Minuga oli täpselt nii.

 

Oliver S:Nimi:  ,,Timmu Ämber”Autor: Stephan PastisMiks valisin: Sest see on väga naljaka sisuga.

 

Markus: Mina soovitaksin raamatut “Narnia kroonikad´´. See koosneb seitsmest osast, umbes 800 lehekĂĽlge kokku. Raamat on väga põnev ja see räägib kokku võttes sellest kuidas halb ikka lõpuks hävitatakse.

 

Anna Frederika: Mina soovitan raamatut ”Väike Tjorven, Pootsman ja Mooses”. Selle raamatu autor on Astrid Lindgren ja see on põnev ja samal ajal lõbus lugeda.

 

Emilia Maria: Minu lemmikraamat on “Nõiad”. Autor on Roald Dahl. Illustreeris Quentin Blake.Mulle meeldib see raamat, sest seal on palju fantaasiat ja see on natuke nagu mingi õudne lugu.

 

Ool: Minu lemmikraamat on “Kas Doktor Proktor suudab jõulud päästa?”, sest see oli põnev ja naljakas.

Uku Arne: Mina soovitan raamatut “Tuhande Tähe saar”, sest see on huvitav ja fantaasiaraamat. Raamat on mõeldud poistele kui ka tĂĽdrukutele.Raamatus leiab ĂĽks tĂĽdruk tema surnud ema kasti ja rändab sellega teisele saarele ning seal on palju seiklusi.
Marie:Mina soovitan raamatut ,,Meisterdetektiiv Blomkvist”See on nii poistele kui ka tĂĽdrukutele, sest seal on nii poisse kui ka tĂĽdrukuid.See on väga huvitav raamat.

Elise Adele:Ma soovitaks teistel suvel lugeda “Pan Kleksi Akadeemia”. Autor: Jan Brzechwa. Seal on kĂĽll tegelased poisid, aga see raamat on kõikidele lugeda.

Kommenteerimine on keelatud.