Head kooliaasta algust kõigile!

Algas uus kooliaasta.

Niisis, uue 7.c klassi jaoks algas kooliaasta klassijuhatajatunniga. Seal jagati meile väga palju erinevat infot, nt orienteerumise kohta ja kooli kodukorrast. Siis kell 9.30 läksid kõik õue Poisi juurde, et saada kätte uued koolimütsid. Koolimütside kätteandmisel osalesid lisaks direktor Ene Saar ja põhikooli õppealajuhataja Daniel Kaasik, lisaks klassijuhatajad ja muidugi õpilased ise. (Poistele pani mütsi pähe õp Thea ning tüdrukutele õp Erik)

Niisis, uhiuute koolimütside ning hea tujuga mindi Pudi reas tagasi koolimajja ja sealt staadionile, kus toimus aktus. Aktus ise oli täiesti tore, pärast seda mindi tagasi koolimajja. Koolimajas tegi Daniel Kaasik meile ühe akadeemilise sissejuhatuse ja väikese tunni metafüüsika ja ontoloogia kohta. Meile jagati kätte päevikud ning tutvustati neid, räägiti samuti natuke kooli ajaloost ning koolist üldiselt.

Pärast seda tehti üks klassipilt ja esimene koolipäev oligi läbi.

Head uut õppeaastat!

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74