Reaalkooli sünnipäev

29. septembril oli Tallinna Reaalkooli 140. sünnipäev. Päeva alguses olid meil tunnid ja alles hiljem läks pidu lahti. Tulime staadionile ja jäime traditsioonilist direktori kõnet ootama. Direktor pidas oma kõne ära ja seejärel jagati auhinnad nii olümpiaadide, spordivõistluste, kui ka orienteerumise eest. Lõpuks laususime Pum tšiga Pum ja lennutasime mütsid õhku. Siis sõime kringlit. Kahjuks pitsat kohale ei tulnud, kuid kringel oli väga maitsev. Lõpuks esinesid meile veel gümnaasiumi õpilased ja siis hakkas seltskond lahku minema.

Lisaks toimus 02. oktoobril Reaalkooli 140 juubeli puhul Noblessneri Valukojas kontsert. Kontserdil tantsiti rahvatantse ja peotantse ning lauldi. Kontserdil osalesid ka Reaalkooli vilistlased ja mõned meie klassi lauljad. Peale kontserti toimus pidu lapsevanematele, õpetajatele ja vilistlastele.

Jutu kirjutasid Ako ja Pärle

Kommenteerimine on keelatud.