Tere, kool!

Koolivaheaeg saigi läbi ja oleme taas rõõmsalt koolis. Enne esimese septembri aktust saime kätte oma õpikud ja kohtusime traditsioonilisel õppeaasta alguse piknikul Kaarli hoovis. Iga laps tõi piknikule kaasa midagi söögiks ning nii saigi eriti hea piknikulaud kaetud. Klassivanemad korraldasid meile ka mänge. Kõige toredam oli see, et nägime oma klassikaaslasi, sõpru, õpetajat ning saime palju omavahel rääkida.
Esimesel septembril tulime piduliku koolivormiga kooli ja meil olid ka lilled kaasas meie klassijuhataja Heli jaoks. Hommikul kell 9 oli kohe klassijuhataja tund ja peale seda aktus. Meie koolis on ilus traditsioon pidada õppeaasta avaaktus õues. Direktor pidas kõne, me laulsime ja tervitasime uusi õpetajaid. Meie klassil on ka mitu uut õpetajat. Ootame juba nendega kohtumist ja loodame väga, et nad on väga sõbralikud meie vastu.

Teksti kirjutas Stella

Kommenteerimine on keelatud.