Rebaste nädal!

Rebaste nädal, tuntud ka kui parim nädal ühe keskmise reaalikooli õpilase elus, on läbi saanud. Oleme ikka pisut väsinud, ent hiiglama õnnelikud, et sellest nädalast osa saime võtta. Meie nädal algas tegelikult peaaegu terve nädal enne päris rebaste nädalat. Kõigepealt pidime leidma oma jumalad ja pärast seda olime valmis osa võtma tõelisest möllust.

See nädal õpetas rebastele nii mõndagi: saime rohkem teada reaalkooli gümnaasiumi traditsioonidest, õppisime pähe ikoonilised laulud, mida iga reaalikas teadma peaks, ning leidsime viise, kuidas oma jumalatele näidata, et me neid austame.

Kogunesime hommikuti 7:15 staadionile, mis oli meie jaoks ränk katsumus, kuid igati seda väärt. Armsad abituriendid õpetasid meile hommikuti Pitbulli “Timberi” järgi hoogsat tantsu, mida esitasime reedel Vabaduse väljakul. Esitus läks suurepäraselt, oli palju publikut meile kaasa elamas. See oli tegevus läbi kogu rebaste nädala ja flashmob pani sellele sümboolselt punkti.

Lõbusaid lugusid ja uusi tutvusi on sellest nädalast kõigil küllaga ning on, mida meenutada.
Jumalate valvsa käe all oleme sirgunud täisväärtuslikeks gümnasistideks ja nüüd on aeg hakata päriselt õppetööle keskenduma.

-Kaisa

Klassipilt

Vabaduseväljakul tantsimas

Tantsu harjutamas

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74