Meenutusi jõulupeost

16. detsembril toimus gümnaasiumi jõulupidu. Igal klassil oli vaja esitada tantsunumber vastavalt teemale, mille nad loosi tahtel said. Meile sattus “myhits ja tik tok”.

Kuna pidu oli arvestuste nädalal ning olime tantsuliigutuste harjutamist nädalaid edasi lükanud, tuli meil viimasel hetkel (loe: täpselt 6h enne pidu) kõvasti vaeva näha. Sellegi poolest läks esitus väga hästi (kuigi klassikalist muusikat armastav žürii meie vastu armuline polnud ning rahvalemmiku tiitlit ei saanud:((((

Õhtu highlight oli kindlasti õpetajate tantsukava. Publik hullus ja elas täiega kaasa. Kohati oli tunne, et aula põrand ei pea sellisele hüppamisele vastu ning mingi hetk kukkume kõik omadega otsapidi võimlasse. Seda õnneks aga ei juhtunud  😅

Olles siin blogis saanud juba pehmelt öeldes etteastete kriitikuks, võin meie õpse meelelahutuslike esinemiste tarbeks soovitada küll. Mõnusa retro vibe’ga muusika, omapärased kostüümid, vinged liigutused ja hea tuju on 100% garanteeritud!

Selline oli siis seekordne jõulupidu! Järgmisel aastal uue hooga ja veel paremini, küll see esikoht meil ikka ära tuleb:)

Postituse tegi Emili

Kommenteerimine on keelatud.