Vaba lava ´23

26. jaanuaril kogunesid meie klassi laulu-ja tantsuhuvilised kooli aulasse, et võtta osa selleaastasest Vaba Lavast. Kuigi keegi meist laval üles ei astunud (kahjuks sai hirm poistest võitu ning virgutusvõimlemine jäi ära☹need, kes teavad, need teavad), elasime hoogsalt teistele kaasa. Seekord olid siis žüriis Jüri-Mikk Udam, Erik Mäe ning Kalle Sepp.

Noppeid mõndadest esitustest:

Ketlin Murro tuleshow oli vinge. Energiast pakatav algus õhtule.

Mölder viis oma laulu ja ukulelega mõtetes maale. Tekkis sisimas kohe soov suvevaheajale minna ja lihtsalt chillida. Väga mõnusa vibe´ga esitus.

Ausalt öeldes lootsime klassikaaslastega, et äkki TRELLID esitavad mõnd uuut lugu, aga sellegi poolest oli „Drillid“ nauditav, meeldis väga ka nende lavaline liikumine.

Liis Reinvee esitus oli väga armas. Vähemalt keegi esindas meie 140. lendu😊 Kõik vist samastusid selle humoorika lauluga, „See 5 haaras mind….“

Mirjami ja Jani esitus oli lihtsalt niiii siiras, ilus ja nunnnuuu. Lausa külmavärinaid tekitav. Andekad noored.

Patrick Mauer võlus vist kõik pealtvaatajad oma fagotiga ära. See oli I-M-E-L-I-N-E:)

Mädanenud kajakate bändil oli vaieldamatult parim instrumentaalne esitus. See, kuidas bänd sulas justkui üheks esituse ajal oli võimas. Kahju, et viimasesse ritta laulusõnu eriti ei kuulnud. Omapärane, kuid vinge!

Postituse tegi Emili

 

 

 

Kommenteerimine on keelatud.