Sõrmuste pidu

Peale 11 aastat saame end lõpuks reaalikateks kutsuda- saime ka sõrmused sõrme! Muidugi on reaalil pakkuda ka muud sümboolikat: mütsid, märgid, @real.edu.ee meililõpud, kuid sõrmus on neist see kõige-kõigem. Ega märgiga ju kluppi ei lähe, sõrmusega aga ikka.

Selle pisut kultusliku õhtu kulgemist ma lahkama ei hakka, sest üritus on mingil määral konfidentsiaalne (ning mulle meeldib *gatekeep*’ida). Noorematel koolikaaslastel soovitaks aga juba praegu hakata tooste kõrva taha panema. Toost võib olla inspireeriv, nostalgiline, ladinakeelne, ent mitte labane (nagu rõhutas ka õp. Some). Lisaks soovitan hakata raha koguma, sest ürituse hind ei ole mingi naljaasi, kuigi korraldustiim selle alandamisega palju vaeva nägi.

Lisaks korraldusele läks palju rõhku ka kaunistustele, sest Rakett69 Teadusstuudio. B-klassi tüdrukud pandi maaniliselt lilli voltima, nii et igas tunnis pandi kokku väike masinaliin, kus valmistati paberist roose. Samas, kes see sõrmustepeol ikka roose vahib, kui lennukaaslased üle pika aja nii ilusad välja näevad. 

Ja oligi ametliku osa lõpp. Rakett69 Teadusstuudios pandi DJ pukki ja tuled kustu. Sai tantsida, sai jutustada ja eelkõike ikka ja jälle sõrmuseid imetleda. 

Nägemiseni märgipeol!

Saskia

Kommenteerimine on keelatud.