2. poolrühma vene filmid

10.a klassi teine poolrühm tegeles paaril viimasel koolinädalal vene keele tundides filmimisega. Õpetaja Sinioru antud ülesanne oli valmistada 5-7 minutiline film, mis pidi olema mingil määral vanalinnaga seotud. Filmisime õpetaja poolt määratud kuuestes gruppides. 

Nagu iga vene filmiga, tuli ka meie poolrühmas enamikel probleemiks ajapuudus. Meil oli vaid 2 koolitundi stsenaariumi kirjutamiseks ja 3 koolitundi filmimiseks. Kuid lõpuks said kõik filmid valmis. 

Tuli 3 filmi: “Инцидент у Ратаскаэву” ehk “Intsident Rataskaevul” , “Топ Ган” ehk “Top Gun” ja “Неделя из жизни убийцы” ehk “Nädal mõrvari elus”. Õpetaja oli väga üllatunud me poolrühma filmide vägivaldsete teemade üle. 

Lõpuks vaatasime tunnis koos filme ning valisime parima meesnäitleja ja naisnäitleja. Parima meesnäitleja auhinda jagasid Karl Kalkun ja Kaur. Õpetajat tsiteerides: “Kauri näitlemine oli tõesti hirmus, külmavärinad tulid peale”. 

Parima naisnäitleja kohta jagasid Krõõt Kudeviita ja Triin. “Top Guni” grupp tänab eriti oma monteerijat, Gustavit, kes pani nende filmi tõesti särama. 

“Intsident Rataskaevul”:https://youtu.be/-yhIzh2ca_A

“Nädal mõrvari elus”:https://youtu.be/BIxI8D6oCOI

Postituse tegi Emil

Kommenteerimine on keelatud.