Eesti Ekspressi toimetus

07.01.2014

Aastavahetus mööda saadetud, jõulud läbi, kool jälle tööpäevi aritmeetilise maagiaga rikastamas. Käisime meedia lisakursusega Eesti Ekspressi toimetuses, kus ühtlasi pesitsesid enamik Ekspress Grupi ettevõtete toimetustest. Ekskursioonil tutvustasid Hans H. Luik ja Urmo Soonvald meile ajakirjanduse põhimõtet ning rääkisid Reaalkooli õpilaste lemmikutest – numbritest. Saime infot Delfi statistika kohta, uudiseid valimise kohta ja kuidas on pildistamisega, mida teevad fotograafid, kui suurel osal ajakirjanikel nutifon. Kirss tordil oli ringkäik mööda toimetust. Seal olid inimesed ja arvutid. Neid oli palju.

Ran

Pilt on illustratiivne, kuid enam-vähem selline see olukord seal oli.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74